0 Compare Page

Tartós bérlet

Tartósbérletnél egyszerű a könyvelés, átláthatók, előre tervezhetők a költségek.A tartósbérlet havi díja költségként elszámolható.Tartósbérlettel a karbantartás és szervíz gondjai megszűnnek.

Tekintse meg autóválasztékunkat

Megbízható járműparkunk kitűnő választás autókölcsönzéshez.

Tekintse meg bérautó választékunkat és válassza ki az Önnek megfelelő modellt.

Autót választok

KIKNEK AJÁNLJUK A SZOLGÁLTATÁST?

Minden olyan magánszemélynek vagy vállalkozásnak, mely egy járműves vagy kisebb, de több autós gépjárműparkot kíván fenntartani. Flottáját úgy is felépítheti, hogy a céges autókkal kapcsolatos teendőket ránk hárítja és különösebb beruházás nélkül garantál alkalmazottai számára az adott célnak megfelelő, kifogástalan állapotú vállalati járművet.

MIT JELENT A TARTÓS BÉRLET?

A tartós bérlet (operatív lízing) olyan bérlési típus, amely az autó finanszírozása mellett a gépjárművek teljes menedzselését is magában foglalja. A lízingszerződés tartalmazza a kamatokat és az amortizációt, a teljesítményadót és cégautó adót, az ügyintézés költségeit, a javítással, karbantartással és gumikkal kapcsolatos költségeket, valamint a biztosítást.

Az autó tartós bérlet során Ön hosszú távon rendelkezhet bérelt járművel, komoly előnyöket élvezve azokkal szemben, akik saját autót vásárolnak és tartanak fenn. A szolgáltatás kényelmes és gazdaságos megoldást nyújt a jármű használóinak, így napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Az autó tartós bérleti flotta csomagjait az Ön igényeihez igazítva állítjuk össze, hogy egy olyan teljes körű szolgáltatást kapjon, mely támogatja az Ön üzleti céljait, üzemeltetési költségeket és időt spórolhat meg magának.

MIÉRT JÓ A TARTÓSBÉRLET?

A szolgáltatások díjai előre tervezhetőek és könnyedén átláthatóak, követhetőek. A bérleti díjban benne van a forgalomba helyezés összes költsége is, sőt járműveinek minden üzemeltetési és adminisztrációs feladatát mi végezzük Ön helyett. A jogszabályoknak megfelelően a bérleti díjak költségként is elszámolhatók céges használat esetén, tehergépjárműveknél pedig a bérleti díj áfa tartalma is visszaigényelhető. A futamidő végén a gépjármű visszakerül hozzánk, így elkerülhető Ön számára az autó értékesítésével járó minden nehézség.

A TARTÓS BÉRLET ELŐNYEI:

Akár 0 Ft önerő

0 Ft induló befizetés mellett a pénzügyi források nincsenek lekötve a gépjárműben, kamatozhatnak, illetve beforgathatók az alaptevékenységbe.

Fix havidíj, tervezhető költségek

Nincsenek váratlan kiadások, az autó mellé komplett szolgáltatáscsomagot kapunk. A havi díj mértéke a teljes futamidő alatt garantált.

Megtakarítás

A bérleti díj és kapcsolódó szolgáltatások áfája visszaigényelhető, a bérbevevő csak a gépjármű nettó beszerzési ára és a várható maradványérték különbözetét finanszírozza a havidíjakban. A ráfordítás összege így lényegesen kisebb a saját vásárlással szemben.

Egyszerűbb könyvelés

Jól átlátható és elemezhető kiadások, egy könyvelési tétel a több helyről érkező számlák helyett.

Felszabaduló tőke

Az is a vállalatok gazdálkodását segíti, hogy a tartós bérletet választva felszabadul az a tőke, amit a társaságok egyébként cégautók vásárlására fordítottak volna.

Költséghatékonyság

A gépjármű eszközértéke nem szerepel a mérlegben, a havi bérleti díj költségként leírható.

Komplex szolgáltatás, kényelmes üzemeltetés

Mindenről a flottakezelő gondoskodik – legyen az karbantartás, gumicsere, adók, illetékek, kárügyintézés vagy a használt autó értékesítése.

Költséghatékony flotta menedzsment

Nem kell plusz erőforrást szánni a flotta karbantartására, üzemeltetésére sem. Nincs szükség humán erőforrásra a céges autók kezeléséhez, így akár több alkalmazott ideje másra fordítható

Vállalatunk a flottakezelés kapcsán minden részletre kiterjedő szolgáltatást nyújt.  Az operatív, napi flottaügyek szervezését, igény szerint, egy dedikált flottamenedzserre is bízhatjuk.

A tartós bérlet által a következő feladatokról megfeledkezhet örökre:

  • Amortizálódó, műszaki hibákkal rendelkező járművek a cégtulajdonban

  • Autóbeszerzés viszontagságai

  • Autóeladás feladatai

  • Üzemeltetéssel járó feladat: biztosítások, szervizelés, adózás, szezonális gumicsere…

  • Egyéb, bejósolhatatlan autóval kapcsolatos költségek

  • Gépjármű biztosítókkal való konfliktusok

  • Baleset vagy meghibásodás esetén a szerviz és az ügyintézés

Sőt, csereautót is biztosítunk a javítások idején!

Tekintse meg autóválasztékunkat

Megbízható járműparkunk kitűnő választás autókölcsönzéshez.

Tekintse meg bérautó választékunkat és válassza ki az Önnek megfelelő modellt.

Autót választok

loading