0 Összehasonlítás

Szerviz

Szervizünkben rövid határidővel, kedvező áron vállaljuk a gépkocsik teljes körű javítását, felülvizsgálatát és műszaki vizsgáztatását.

 

Kedvező óradíjjal, olaj- és alkatrészárakkal dolgozunk. Több évtizedes múltunknak köszönhetően minden hazánkban jellemző típust és szinte minden általános autószerelési munkálatot jól ismerünk.

A javításokat kiváló minőségben, rövid határidővel vállaljuk. Törekvésünk, miszerint az ügyfél életvitele nehézségektől mentes legyen, még a szervízelés alatt is, ezért igény esetén a javítás idejére kedvezményes árú közlekedési alternatívákat kínálunk:

  • Csereautó
  • Bérautó

Legyen szó autójavításról, műszaki vizsgára való felkészítésről, vagy a téli gumik cseréjéről, tőlünk gondosan elvégzett, gyors és professzionális munkát kap. Márkafüggetlen autószerviz lévén bátran bízza ránk régebbi autójának javítását, karbantartását is, hiszen típustól függetlenül azokat is maximális szakértelemmel, körültekintéssel gondozzuk.

 

SZERVIZÜNK TEVÉKENYSÉGI KÖREI​

Műszaki vizsgára felkészítés és vizsgáztatás

Saját és mások biztonsága érdekében közlekedni csak megfelelő műszaki állapotú járművel szabad. A jó műszaki állapot fenntartása érdekében a járművet időszakos műszaki vizsgálaton kell bemutatni, ahol hozzáértő szakember állapítja meg, hogy rendben van, illetve hogy közlekedésre alkalmas-e vagy sem. Mindemellett értékmegőrzés szempontjából is fontos a rendszeresen karbantartott jármű.

Bízza ránk a műszaki vizsga előtti autószerelést, garantáljuk, hogy a gépjárművet valóban a lehető legjobb állapotba hozzuk. Az autó levizsgáztatása után biztos lehet benne, hogy jól működő, hibátlan járművel indulhat neki a következő kilométereknek.

Eredetvizsgálat

Az eredetiségvizsgálat lényege nem csupán az, hogy kötelező megcsináltatni minden adásvétel során, hanem az is, hogy mint vásárlók, kizárólag ebben az esetben lehetünk nyugodtak a felől, hogy a gépkocsi eredetével kapcsolatban minden rendben van,a tulajdonviszonyokban nincs-e olyan tisztázásra szoruló pont, mely miatt el kell gondolkodni a vásárláson. Az eredetiségvizsgálat elsősorban a vásárló érdeke, mert a használt jármű vásárlása előtt meggyőződhet annak eredetiségéről, így nem kell tartania attól, hogy nem tiszta járművet vásárol. Az eredetiségvizsgálatot lehetőleg az adás- vételi szerződés aláírása előtt készíttesse el, mivel az adás- vételi szerződés aláírásával már tulajdonába kerül a jármű, tulajdonjogot szerez. Szervizünkben lehetőség van eredetiségvizsgálatra.

Általános és időszakos szervizmunkák elvégzése

  • fék javítás és csere
  • futómű állítás, futómű javítás
  • felfüggesztések javítása,
  • motor szervíz,
  • váltó, tengelykapcsoló javítás és csere

Ne várja meg, amíg komolyabb kár keletkezik a gépjárművében! Nagyobb út előtt áll? Szeretné felkészíteni az autóját a télre? Szervizeltesse autóját nálunk, kényelmesen, rövid határidővel!

Műszeres diagnosztika

A műszeres diagnosztika segítségével az autó fedélzeti számítógépéből olvashatjuk ki az autó elektromos rendszerének hibakódjait. A hibakódok kiolvasásával elkerülhető, hogy a járművet az autójavításhoz meg kelljen bontani. A gyors diagnosztikának köszönhetően a kocsit sokkal rövidebb idő alatt újra hibátlan állapotba lehet hozni. A műhelyünkben található diagnosztikai rendszer nagy biztonsággal állapítja meg a hibák okát, és szinte azonnali javítást tesz lehetővé.

Jármű állapotfelmérés

Használt autót venne és szeretne képet kapni annak állapotáról? Vagy csak időszakos átvizsgálást kér autójára?  Az Ön biztonságát szem előtt tartva, tapasztalt szakembereink az egész jármű biztonságosságára és megbízhatóságára vonatkozóan számos szempontból ellenőrzik járművét. Szervizünk  tapasztalt munkatársai részletesen elmagyarázzák Önnek a jelentést, és segítenek eldönteni, milyen intézkedésekre van szükség.

Olaj csere

Az autó számára az üzemanyagnál csak egy fontosabb adalék létezik: az olaj. Kenőanyag nélkül, illetve nem megfelelő motorolaj használata esetén nemcsak a jármű, hanem a benne utazók sincsenek biztonságban. Érdemes ezért szakemberre bízni a cseréjét és az ellenőrzését is. Szervizünkben többféle minőségi olajból választhat.

Gumiszerelés és centrírozás

Bízza szakértő kezekre a téli és nyári gumik cseréjét, a defektes kerék javítását.  Minőségi munkával a futómű megibásodása is elkerülhető.

Futómű ellenőrzés és javítás

Az autó és az út közötti kapcsolatot a kerekek, illetve a futómű biztosítja. Minél rosszabb az út felülete, annál nagyobb az esélye a futómű meghibásodásának, és minél tovább járunk ezen a rossz minőségű úton, annál sürgetőbb lehet az autó alkatrészeinek átvizsgálása, valamint helyes beállítása, amihez ajánlott szakember segítségét igénybe venni.

Fékjavítás

Fontos hangsúlyozni, hogy a gépjármű ennek a részének minden esetben kifogástalan állapotban kell lennie. Bármilyen szokatlan dolgot tapasztal, ne habozzon szakemberhez fordulni a biztonsága végett. Célszerű a fékbetét és féktárcsa rendszeres ellenőrzése és karbantartása.

Kipufogó javítás

Rossz, lyukas kipufogóval szabálytalan a közlekedés, sőt rongálja az autó többi alkatrészét is, így később még nagyobbak lehetnek a javítási költségek. A hangos kipufogó már az utolsó figyelmeztető jelzések közé tartozik, de korábban is érzékelhetjük a problémát például a fogyasztás növekedésével vagy a teljesítmény csökkenésével. Érdemes minél előbb elvégezni a kipufogó javítását, cseréjét mielőtt még több kárt okoz a kocsiban.

Karosszéria javítás, lakatos munkák.

Rövid határidőn belül vállaljuk a törött, sérült, karambolos gépkocsijának teljes körű karosszéria javítását, lakatos munkáját, fényezését. Ügyfeleink igényei szerint lehetőség van gyári, után gyártott és bontott karosszéria elemek beépítésére. Műanyag karosszéria elemeket speciális technológiával javítjuk.

Klíma szerelés, ellenőrzés, feltöltés

A légkondicionáló megfelelő karbantartásával megelőzhetőek az allergiás reakciók és a betegségek, az autó pedig energia-takarékos és üzembiztos marad. A megfelelő légkondicionálás a sofőr és az utasok kényelmének és egészségének is záloga. A jól beállított hőmérséklet az utastérben elősegíti a rövid reakcióidőt és segít abban, hogy hosszabb utazás után is frissen szálljunk ki az autóból.

loading